E2s V2 Max är en elektrisk skoter designad för att möta behoven hos den moderna pendlaren. Med en imponerande 1600W motor och en större batteri på 624wh, erbjuder den en optimal räckvidd på upp till 60 km, vilket gör den perfekt för både korta och långa resor.

Funktionalitet

E2s V2 Max är utrustad med en rad funktioner som syftar till att förbättra användarens upplevelse. Den har en ny och uppgraderad LCD-skärm som visar all nödvändig information. Den är också Bluetooth-aktiverad och har en app som låter dig låsa skotern samt göra andra personliga inställningar.

Dessutom har den en säkerhetsfunktion inprogrammerad i gasreglaget som förhindrar att den kör iväg om du stöter till den. Skotern har en kraftfull vit LED-ljus på framsidan och röd på baksidan för bättre synlighet. Den har också en klocka och är fällbar, vilket gör den lätt att transportera och förvar.

Specifikationer

E2s V2 Max har en 600W nominell motor, med en maxeffekt på 1600W. Den är utrustad med ett 48V 13Ah batteri, vilket ger den en optimal räckvidd på 60 km. Skotern har 10″ luftfyllda däck och väger 19 kg. Den kan bära en förare på upp till 125 kg. Den har en fällbar design, vilket gör att den kan fällas ihop på 2 sekunder, och handtaget blir ett bärhandtag.

Körprestanda

E2s V2 Max är känd för sin starka motor och långa räckvidd. Den har en topphastighet på 40 km/h, men kan också beställas med en 20 km/h barriär. Stora luftfyllda däck garanterar en bekväm åktur även på ojämna ytor. Med sin IP56-klassificering är skotern speciellt tillverkad för nordiska förhållanden, vilket innebär att den kan användas i alla slags väder.

Trots dessa positiva aspekter har det också rapporterats om vissa negativa erfarenheter från vissa användare. Det är dock viktigt att notera att användarupplevelser kan variera stort, och vad som fungerar bra för en person kanske inte fungerar lika bra för en annan.